SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Scandinavian Motor Show 2012 - Bella Center

Så kom weekenden endelig hvor Streetfire.dk afholdte deres årlige show i Bella Center Copenhagen, det skete weekenden d. 2.-4. november. Hele 21.200 entusiastiske bilinteresserede lagde hen over weekenden vejen forbi til Scandinavian Motor Show 2012 – Bilmesser.dk var med hele weekenden og sikke et show!

Her var alt fra fede kværne, hotrods, stylede og toptunede biler, biler med overdimensionerede anlæg der kunne blæse trommehinderne ud på enhver, amerikanere der tog pusten fra en, når de startede motoren op og lod den brøle kort tid, blot for vores fornøjelses skyld. For ikke at tale om de mange driftteams, der kom for at prøve kræfterne af på driftarenaen udenfor. Her kunne man virkelig mærke adrenalinen pumpe til de fede moves på banen, mens dækrøgen bredte sig ud over den store folkemængde. Som noget helt nyt havde Team Ponydrift nogle specielle dæk med, der lagde en tyk rød røgsky ud over området.

Er man mere til biler i luksusklassen, så var der som en helt ny ting i år, nemlig en Sports- og Luksushal proppet op med luksusbiler til en værdi på langt over 100 mio. kr. med  bl.a. mærker som Ferrari, Aston Martin, Factory Five, Bugatti Veyron og mange andre, som mange mennesker kun tør drømme om.

Underholdningen fortsatte med velkendte ansigter
I den store hal med stylede og toptunede biler, blev man mødt af glade, friske mennesker overalt som alle var klar på at bringe den gode karma videre til alle. Et par gange om dagen trådte en stor gruppe fra RossManns Destiny, Fasionista, Pussy Energy, og Tattoo Fashion nemlig selvsikkert op på scenen og leverede sand underholdning. Eventpiger i massevis i tætsiddende sexede dragter, var klædt på til en weekend fyldt med sjov og god underholdning. Her var selvfølgelig også Streetfire’s egne piger at finde.

Til Scandinavian Motor Show havde folk også en unik mulighed for at komme helt tæt på Holtewood parret Michael & Maria, som havde deres nye tøjmærke med. Linse Kessler var også at finde oppe ved scenen, hvor der var linet op til fotos. Top Gear havde medbragt deres Top Gear Experience Simulator og på standen ved siden af kunne man opleve en kopi af The Stig, også set til Drivers Event. The Stig var bl.a. også mand for at levere en god brænder på drift arenaen i sin Atom.

Noget for enhver - store som små
Scandinavian Motor Show henvender sig til alle lige fra drengerøvene til de bilglade tøser, og familien Danmark der tager ungerne med ud på en hyggelig weekend for at få en på opleveren. Ét er sikkert, lige meget hvem man er og hvor man kommer fra, vil man med det samme føle sig hjemme, hvis man blot har den mindste interesse for biler, motorcykler, hot rods eller fede amerikanere.

Vores team af fotografer og babes oplevede at tiden fløj af sted og pludselig var weekenden overstået. Derfor glæder vi os nu endnu mere til næste event Streetfire.dk afholder i Fredericia Messecenter den 2.-5. maj 2013, hvor dørene sparkes op til ”Fast & Furious Car show”.

SE VIDEOEN fra Scandinavian Motor Show 2012!

Bilmesser.dk siger tak for en kanon weekend i samarbejde med Streetfire.dk.

Morten Svendsen
Jakob Ruud Poulsen
Henning "Stump" Bokan
Helena Jensen
Lasse Petersen
kontakt@bilmesser.dk
kommentarer
Skriv besked..
SPONSOR BANNER
[AFHOLDTE EVENTS]
Bilmesse & Brugtmarked - Forå...
Selvom foråret på ingen måde havde vist sig og vi hver uge blev overra...
[NYHEDER]
Konkurrencer til de k&osl...
12 måneders fri benzin, en køretur i drømmebilen eller...
[NYHEDER]
Ford tilbyder tuning med ...
Eftermonteret udstyr udviklet særligt til Fords modeller fra en r&ae...
[NYHEDER]
Vi kårer Året...
Et fantastisk bilår med rigtig mange spændende nyheder og mode...
[NYHEDER]
Se den nye Porsche 911 Ca...
Med 911 Carrera T genopliver Porsche det puristiske koncept med 911 T fra ...