Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/bilmesser.dk/public_html/Fast-&-Furious-Pre-release-event-Drive-in-Bio-Lynge-2013.php:68) in /var/www/bilmesser.dk/public_html/includes/connectPDO.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/bilmesser.dk/public_html/Fast-&-Furious-Pre-release-event-Drive-in-Bio-Lynge-2013.php:68) in /var/www/bilmesser.dk/public_html/includes/connectPDO.php on line 2
SPONSOR BANNER
FORSIDE | EVENTKALENDER | AFHOLDTE EVENTS | BILPROFILER | MARKEDSPLADS | FORUM | NYHEDER | KONKURRENCER | LINKS | KONTAKT
Fast & Furious 6 pre-release event 2013!
Brugere på Bilmesser.dk får d. 22. maj 2013 muligheden for helt eksklusivt, at komme ind og se den helt nye Fast & Furious 6 allerede før den overhovedet har premiere i landet - Det kalder vi VIP!


Bilmesser.dk har indgået et fantastisk samarbejde med Drive-In Bio Lynge, der henover hele sæsonen, giver mulighed for en hel masse spændende arrangementer og fordele til dig som bruger på Bilmesser.dk. Det skal naturligvis fejres og hvorfor ikke starte ud med årets vildeste event ”Fast & Furious pre-release event” der kommer til at foregå d. 22. maj 2013 fra kl. 15.00.

Kort sagt lukker vi Drive-In Bio Lynge af en hel dag og inviterer alle vores brugere til et lukket event med fart over feltet!
På bedste vis forvandler vi hele området, der har plads til ca. 750-800 biler om til den helt rigtige Fast & Furious stil – det betyder lækre biler i massevis, et kæmpe træf med mulighed for at vise sin bil frem, DJ’s, eventpiger, boder, et hav af fede konkurrencer, stor driftingbane, EA Games spillekonsoller og meget mere. Vi krydrer hele arrangementet med først at vise Fast & Furious 5 og slutte af med at vise den helt nye Fast & Furious 6 på alle tre skærme, allerede før den overhovedet får premiere i landets biografer!

SE TRAILEREN FOR FAST & FURIOUS 6 HER

Vi giver dig altså den absolut bedste mulighed for at hive fat i vennerne, kæresten, veninderne, deres veninder, hunden eller din dejlige svigermor og trække dem med ud til en dag, som I sent vil glemme og samtidig bliver I de første i hele landet, til at se den helt nye Fast & Furious 6 på en 400 kvm. stor skærm i Europas største Drive-In Bio.

KØB BILLETTER - Bemærk! Det er ikke muligt at købe billetter i indgangen!
Prisen pr. person i en bil er 199,- og er du mere end 3 i bilen kan du købe en billet til 549,- hvor du kan fylde hele bilen op og spare endnu flere penge. Prisen inkluderer en gratis gave i indgangen, visning af Fast & Furious 5 og den helt nye 6'er, en kanon dag med kæmpe træf, udstilling af vanvittige showbiler, DJ's, driftopvisning, carwash, spændende konkurrencer, kåringer af flotteste bil, bedste anlæg m.m., babes og den fedeste stemning nogensinde!


Køb din billet her


GÅ DIREKTE TIL E-BILLET OG KØB DIN BILLET


VIND LÆKRE PRÆMIER
”Synes godt om” Bilmesser.dk og Drive-In Bio Lynge på Facebook – her kommer vi til at trække lod om spændende præmier blandt alle som har ”Synes godt om” begge sider herunder!

"Synes godt om" Bilmesser.dk


"Synes godt om" Drive-In Bio Lynge


SPONSOR BANNER